K.P. Yohannan,
Gospel for Asian perustaja ja johtaja

Tri K.P. Yohannan on matkustanut ympäri maailmaa viimeisen 40. vuoden ajan, haastaen Kristuksen ruumista opetuslapseuteen. Hänen kutsunsa radikaaliin elämäntyyliin—kokonaisvaltaisesti sitoutuneena Jeesukseen—on jättänyt jälkensä lähes joka maanosaan. Seurakunnalle, joka on juuttunut monenlaisiin kompromisseihin, on Yohannanin elämän viesti tuore kuin päivän podcasti, mutta silti ajaton niinkuin Raamatun toimeksianto viedä sanomaa kaikkeen maailmaan.

Yohannan on Gospel for Asian perustaja ja kansainvälinen johtaja. Gospel For Asia on ollut mukana tuomassa miljoonia Kristuksen luo Etelä-Aasiassa viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana.

Intiasta kotoisin oleva Yohannan vastasi 16-vuotiaana Herran kutsuun mennä palvelemaan Häntä Pohjois-Intiaan. Vuonna 1974 hän lähti Yhdysvaltoihin, jossa hän sai teologisen koulutuksensa ja toimi pastorina neljä vuotta.

KP. Yohannan - Perustaja

Lukemattomat miljoonat Aasiassa

Herra muistutti Yohannania lukemattomista miljoonista Aasialaisista, jotka odottavat yhä, että saisivat kuulla Hänen rakkaudestansa. Vastauksena tähän muistutukseen hän jätti pastorin työt ja perusti Gospel for Asia järjestön vaimonsa Giselan kanssa. Tänä päivänä Gospel For Asian palvelutyö tukee tuhansia kansallisia työntekijöitä ja elämää sykkiviä seurakuntia ympäri Etelä-Aasiaa. Lisäksi Gospel for Asian Toivon Silta lapsityö huolehtii kymmenistä tuhansista lapsista, auttaen heitä vapautumaan köyhyydestä ja toivottomuudesta.

Are you from the United States?

If you would like to sponsor, donate or make a store purchase, please visit our US office page.

Hide this / Don't show me again