Taloudellinen riippumattomuus

Gospel for Asia on lujasti sitoutunut hyvään taloudenhoitoon ja pidämme täten hyvää huolta sponsorien ja lahjoittajien rahoista. Lupaamme käyttää lahjojasi viisaasti ja hyödyllisesti Kristuksen nimen kunniaksi.

100% sponsorirahoista menee suoraan kentälle. Näin olemme toimineet alusta lähtien. 

100%

100% kentälle

Alusta saakka olemme lähettäneet 100% lähettejä ja lapsityötä varten suunnatuista varoista suoraan kentälle.

Lähetämme sata prosenttia lähetyskenttää varten suunnatuista rahoista maihin, joita palvelemme. Luotamme Herran pitävän huolen hallinnointikuluistamme.

Yritämme myös omalta osaltamme pitää kulut mahdollisimman alhaisina, minkä vuoksi emme maksa palkkaa kenellekään, emme  myöskään heille, jotka työskentelevät GFAn toimistoissa kokoaikaisesti. He saavat elantonsa hankkimalla henkilökohtaista tukea, joka riittää täyttämään heidän tarpeensa (Suomen konttorissa on vain oman työnsa ohella toimivia vapaaehtoisia auttajia).

Hallinnointikulut katamme saamillamme lahjoituksilla, jotka on osoitettu "Toimistolle" tai joskus "Missä eniten tarvitaan". Herra on ollut uskollinen ja auttanut taloudellisen puolen kanssa, siitä kiitämme Häntä.

100% sponsorirahoista menee suoraan kentälle. Näin olemme toimineet alusta lähtien.  Paikallisesti Gospel for Asia varaa oikeuden tarpeen niin vaatiessa paikallistason projekteissa Aasiassa varata pieni osuus  paikallisiin toimintakuluihin ja tarpeen niin vaatiessa ohjata sponsorivaroja kiireellisimpiin kohteisiin (tämä ei koske kansallisten lähettien tai lasten tukivaroja).

Varauma: (EI TOISTAISEKSI KOSKE SUOMEN KONTTORIA)  Osa Gospel for Asian konttoreista on vuoden 2016 aikana siirtymässä toimintamalliin, jossa pieni prosenttiosuus (ilmoitetaan vuosikertomuksessa) sponsorirahoista otetaan hallintokuluihin näiden kulujen peittämiseksi.

Siinä vaiheessa kun/jos Suomen konttori tulee siirtymään tähän malliin, tulemme informoimaan kaikkia sponsoreitamme ja muutamme tämän tekstisivun tiedot vastaamaan uutta tilannetta.

Palvelusmuotoja

Mikäli olet kiinnostunut palvelemaan Herraa Gospel for Asian kautta taidoillasi, voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme kiitollisia avustasi!

Are you from the United States?

If you would like to sponsor, donate or make a store purchase, please visit our US office page.

Hide this / Don't show me again

None